top of page

NoCoWeb Group

Public·45 members

Ingerii Abundentei Doreen Virtue Pdf 6.zip


Ingerii abundentei doreen virtue pdf 6.zip
Ingerii abundentei (The Angels of Abundance) este o carte scrisa de Doreen Virtue si fiul ei Grant Virtue, publicata in anul 2015 la editura Adevar Divin. Cartea are 528 de pagini si se incadreaza in categoria dezvoltare spirituala. Cartea este disponibila in format PDF si poate fi descarcata gratuit de pe internet, folosind linkul [ingerii abundentei doreen virtue pdf 6.zip].


Download Zip: https://0arfracrapi.blogspot.com/?az=2w4mpe


Cartea Ingerii abundentei este un ghid practic pentru cei care isi doresc sa atraga mai multa abundenta in viata lor, fie ca este vorba de bani, sanatate, relatii, cariera sau orice altceva. Cartea contine mesaje si meditatii inspirate de la ingerii abundentei, care sunt niste fiinte spirituale care ne ajuta sa ne implinim dorintele si sa ne manifestam potentialul. Cartea ne invata cum sa cerem ajutorul ingerilor, cum sa ne cultivam o mentalitate pozitiva si orientata spre abundenta, cum sa vizualizam succesul, cum sa repetam afirmatii puternice, cum sa ne mentinem focalizarea, cum sa ne dam voie sa primim si cum sa ne indeplinim partea noastra din contractul divin.


Cartea Ingerii abundentei este plina de povesti adevarate de manifestare a abundentei, care demonstreaza puterea miraculoasa a ingerilor. Cartea este recomandata tuturor celor care vor sa isi imbunatateasca viata si sa traiasca cu mai multa bucurie, gratitudine si prosperitate.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page